iPhone 5C Full print case

Volledig rondom bedrukte case van hard plastic

€ 19,95 Ontwerp nu je eigen hoesje! Op voorraad,

iPhone 5C case reviews

Joyce

Joyce

Ik vind jullie service ontzettend goed! Toen mijn hoesje niet naar wens was is dit binnen 3 dagen helemaal opgelost. Bedankt!

11-11-2015
Pieter Elzinga

Pieter Elzinga

Perfect , Pas precies en een geweldig service de klante service van Ontwerpeencase is het beste na 2 maal mijn hoes stuk binnen gekregen opnieuw een nieuwe toe gestuurd beter dan dit kan je niet krijgen is voor iedereen een aanrader dit en als ik weer iets heb waar een hoesje omheen kan doe ik dat zeker weer dik VIJFSTEREN WAARD!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

02-07-2015
Alice

Alice

Wat een super service. Had een case voor mijn dochter gemaakt met haar naam erop. Kregen we hem binnen was de naam half weggevallen. 1 telefoontje en het was geregeld, de man aan de telefoon heeft de naam netjes in het midden van het ontwerp geplaatst en de volgende dag kregen we een nieuw, perfect ontworpen hoesje gratis toegestuurd. Dus wil je iets unieks en een hele goede service, maak en bestel je hoesje dan hier.

20-11-2014
India

India

Past precies en heel mooi!

20-05-2014

Klantenservice

Via de contactpagina of chat kun je contact met ons opnemen.

Livechat

Over Ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam en onze productievestiging in Almere wordt dagelijks hard gewerkt aan de ontwikkeling en distributie van unieke smartphone cases, nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Social Media

Mis geen nieuwsberichten, volg ons op alle social media kanalen!

© 2011 t/m 2014
alle rechten voorbehouden

Desktop versie | Mobiele versie