iPhone 6 case ontwerpen

Een iPhone 6(S) hoesje maken is voor iedereen toegankelijk! Maak jouw eigen design en creëer een persoonlijke case om iedereen nog meer te verbazen met jouw hightech gadget.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

€ 14,95 Ontwerp nu je eigen hoesje! Op voorraad

Een uniek hoesje maken

Een iPhone 6 hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waarvoor je zeer veel terug krijgt en het is overigens nog leuk om te doen ook. Met onze handige online ontwerptool kun je gemakkelijk jouw favoriete afbeelding uploaden, kleiner of groter schalen en bewerken. Je kan ook jouw hoesje ontwerpen met tekst of kleuren die je mooi vindt.

Hardcase ontwerpen

De zwarte of witte hardcase beschermt je toestel tegen krassen en valschade. De zijkanten van de hardcase zijn gemaakt van stevig plastic, de achterkant wordt haarscherp bedrukt met jouw design.

Softcase ontwerpen

De zijkanten van de softcase zijn gemaakt van zacht rubber, de achterkant is hard en wordt haarscherp bedrukt met jouw design.

Portemonnee hoesje ontwerpen

Het portemonnee hoesje biedt ruimte voor 2 pasjes en wordt aan de voorkant bedrukt, de achterkant is zwart.

Houten case ontwerpen

De zeer unieke iPhone 6 bamboo case wordt met een speciale laserprinter gegraveerd met jouw naam, logo of door ons ontworpen design.

iPhone 6 hoesje maken voor kwetsbare onderdelen

De iPhone 6 is een geweldig stukje smartphone technologie die vooruitstrevend is in zijn soort. De telefoon dikte is o.a. aangepast zodat de onderdelen die de hoge kwaliteit waarborgen erin passen. Helaas zijn deze onderdelen uiterst kwetsbaar, waardoor vallen en stoten van de iPhone funest is. Met een iPhone 6 hoesje bescherm je je telefoon optimaal en gaat deze veel langer mee dan gewoonlijk.

Ontwerp ook het iPhone 6 plus hoesje
Ontwerp ook het iPhone 5S hoesje
Ontwerp ook het iPhone 4S hoesje

iPhone 6 case reviews

Jennifer

Jennifer

Ik heb al vele malen een case via hen besteld. Altijd uiterst tevreden. Nu door eigen fout de verkeerde besteld, krijg ik alsnog korting op mijn bestelling. Een dikke pluim!!

18-02-2017
Xavier

Xavier

Echt mooi geworden thnx!

08-12-2016
Tappie

Tappie

Binnen 2 dagen in huis en super blij mee. Eindelijk de cover zoals ik hem wil hebben.

04-11-2016
Joep

Joep

Snel service en mooi geprint

27-06-2015

Klantenservice

Via de contactpagina of chat kun je contact met ons opnemen.

Livechat

Over Ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam en onze productievestiging in Almere wordt dagelijks hard gewerkt aan de ontwikkeling en distributie van unieke smartphone cases, nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Social Media

Mis geen nieuwsberichten, volg ons op alle social media kanalen!

© 2011 t/m 2014
alle rechten voorbehouden

Desktop versie | Mobiele versie