iPhone 7 Plus hoesje ontwerpen

Naast de iPhone 7 hoesjes heeft Ontwerpeencase ook persoonlijke iPhone 7 Plus hoesjes in het assortiment opgenomen. Bescherm jouw kostbare smartphone met een hoesje die je zelf ontworpen hebt! Je verzekerd jezelf van een uniek hoesje die geheel naar jouw wens gemaakt is! Jouw smartphone wordt nog mooier met een iPhone 7 Plus hoesje!

 

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

€ 14,95 Ontwerp nu je eigen hoesje! Op voorraad

Persoonlijke iPhone 7 Plus hoesje

Ongetwijfeld heeft Apple zijn best gedaan op het design van de iPhone 7 Plus, maar naar onze mening worden de mooiste designs gemaakt door de smartphone gebruikers zelf. Naast het feit dat je met een persoonlijke case van Ontwerpeencase een hoesje hebt dat niemand anders heeft, is het ook nog eens erg leuk om jouw unieke hoesje te ontwerpen met onze overzichtelijke designtool. Jouw iPhone hoesje is al binnen een paar minuten gereed!

 

Een nieuwe iPhone 7 Plus case

De iPhone 7 Plus zit vol met vernieuwingen. Zo beschikt de tefelfoon over twee cameralenzen die het mogelijk maken om zelfs met slecht licht prachtige foto’s te maken, daarnaast beschikt hij over 3GB werkgeheugen! Met een beeldscherm afmeting van 5,5 inch is de iPhone 7 Plus variant een stuk groter dan de iPhone 7 met zijn 4,7 Inch scherm. Ondanks dat deze nieuwe iPhone waterdicht is en Apple ongetwijfeld veel aandacht besteed heeft aan het ontwerp van de iPhone, zal je de telefoon toch erg goed moeten beschermen met een hoesje. Hoe leuk zou dat zijn met een door jou zelf ontworpen hoesje?

 

Sterke iPhone 7 Plus hoesjes

De hoesjes van Ontwerpeencase zijn stevig waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw nieuwe iPhone beschadigingen oploopt. De cases van Ontwerpeencase vangen de klappen grotendeels op waardoor wordt voorkomen dat er krassen op jouw smartphone ontstaan. 

 

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kun je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om jou van de nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat. We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

iPhone 7 Plus case reviews

Fotograaf

Fotograaf

Helemaal top, snel ontvangen en goed afgewerkt. Wel jammer dat er geen full print case van gemaakt kon worden voor de Iphone 7 Plus. Mocht dat ooit kunnen dan hoor ik dat graag(met een couponcode is dat helemaal geweldig natuurlijk).

12-05-2017

Klantenservice

Via de contactpagina of chat kun je contact met ons opnemen.

Livechat

Over Ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam en onze productievestiging in Almere wordt dagelijks hard gewerkt aan de ontwikkeling en distributie van unieke smartphone cases, nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Social Media

Mis geen nieuwsberichten, volg ons op alle social media kanalen!

© 2011 t/m 2014
alle rechten voorbehouden

Desktop versie | Mobiele versie