Sony Xperia E5 hoesje maken

De Sony Xperia E5 is een telefoon met super mooie afwerkingen en een mooi design. Maak daarom nu op onze website een origineel telefoon hoesje om deze mooie telefoon te beschermen. Op onze website kan je een hoesje maken met jouw eigen design.

✓ Goede bescherming
✓ Uniek en persoonlijk
✓ Geen verzendkosten

 

€ 14,95 Ontwerp nu je eigen hoesje! Op voorraad

Een origineel hoesje maken
Een hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waar je veel voor terug krijgt, namelijk een goede bescherming. Met onze online ontwerptool kun je met gemak jouw favoriete foto uploaden, kleiner of groter maken en aanpassen. De gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn op te fleuren met foto’s en teksten.

Gebruik je eigen foto’s
Een ontwerpen op onze website is erg leuk en heeft vele opties. Zo kan je bijvoorbeeld een herinnering in de vorm van een foto op je telefoon hoesje zetten. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je kinderen, een vakantiefoto of een bruiloft en laat de afbeelding op één van de cases bedrukken. Met je eigen creatieve inbreng ontwerp je een uniek Sony Xperia E5 hoesje.

Buitengewoon goede service!
Bij ontwerpeencase staan onze klanten centraal en willen wij deze natuurlijk altijd zo goed mogelijk helpen. Om dit te kunnen realiseren maken wij gebruik van een online chat en een e-mailservice. Een hoesje maken op onze website gaat normaal gesproken altijd goed maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan. En als dit gebeurt staan wij klaar om je te helpen!

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018

Klantenservice

Via de contactpagina of chat kun je contact met ons opnemen.

Livechat

Over Ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam en onze productievestiging in Almere wordt dagelijks hard gewerkt aan de ontwikkeling en distributie van unieke smartphone cases, nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Social Media

Mis geen nieuwsberichten, volg ons op alle social media kanalen!

© 2011 t/m 2014
alle rechten voorbehouden

Desktop versie | Mobiele versie