Veelgestelde vragen

Verzenden

Levering van de bestelling in België

Voor verzendingen naar België dient er rekening te worden houden met een levertijd van 3-4 werkdagen, indien de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur is besteld en direct wordt betaald met PayPal of Mistercash. De verwerking van een bankoverschrijving kan langer duren, hierdoor kan het zijn dat de bestelling later verwerkt wordt.

Levering van de bestelling in Nederland

Als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt en direct betaalt met iDeal of PayPal, ontvang je de bestelling de volgende dag in huis! De verwerking van een bankoverschrijving kan langer duren, hierdoor kan het zijn dat de bestelling later verwerkt wordt.

Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden op dinsdag bezorgd.

Besteld vóór 17:00 uur op Bezorging
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten. Er komen dus geen onverwachte extra kosten bij de bestelling.

Bezorging

De bestellingen worden per brievenbuspost verzonden, je hoeft dus niet thuis te zijn voor de bezorging.

Retourneren

Al onze producten zijn gepersonaliseerd, het is daardoor niet mogelijk om de aankoop te annuleren. Als je niet tevreden met de case bent kun je contact opnemen met onze klantenservice voor een passende oplossing.

Veelgestelde vragen

Dit betekent dat de afbeelding te groot of te klein is. U kunt dit zelf aanpassen of de afbeelding e-mailen naar klantenservice@ontwerpeencase.be onder vermelding van de gewenste telefooncase.
Als het formaat van de case niet overeenkomt met wat u op de case wilt hebben kunt u dit corrigeren door een kader om te afbeelding te plaatsen. U kunt de afbeelding ook e-mailen naar klantenservice@ontwerpeencase.be

Onze bestellingen worden verzonden door PostNL middels brievenbuspost. De bestellingen worden bezorgd in een speciale verpakking waardoor de bestelling door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te zijn op het moment van bezorging.

Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn is het niet mogelijk een product te retourneren.

Klantenservice

Via de contactpagina of chat kun je contact met ons opnemen.

Livechat

Over Ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam en onze productievestiging in Almere wordt dagelijks hard gewerkt aan de ontwikkeling en distributie van unieke smartphone cases, nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Social Media

Mis geen nieuwsberichten, volg ons op alle social media kanalen!

© 2011 t/m 2014
alle rechten voorbehouden

Desktop versie | Mobiele versie